Samen Alleen (hard)Lopen

Samen Alleen (hard)Lopen : Treechloop (11km) - Clubcross (7km) - Encibergloop (5km)

In deze tijden van de “Intelligent lock down” missen we de wekelijkse trainingen, wandelingen, wedstrijden en alle andere gezamenlijke activiteiten. Als we de berichten mogen geloven dan lijkt er weliswaar een versoepeling aan te komen maar zal het echt nog enige tijd duren voordat we weer in grotere groepen de natuur in kunnen zoals we dat gewend waren.

Desalniettemin is het heel belangrijk dat we in beweging blijven, dat we blijven genieten van het vrije gevoel, genieten van de natuur en het voldane gevoel als we onze prestatie hebben volbracht. We willen ook graag dat we die beleving met elkaar kunnen delen.

Vandaar de Actie “Samen Alleen (hard)Lopen”
Wat houdt dit in?

1) Heel belangrijk: Het is géén wedstrijd!

2) We nodigen je uit om het parcours te lopen, rennen, wandelen van één van de AM wedstrijd routes. Je hebt daarbij de keuze uit de ENCI-bergloop (5km), de Clubcross (7km), of de Treechloop (11km). Daarnaast kun je ook de Treech-Enci-Cross combiloop (15,5km) doen. Wandelsport: dit is dé unieke gelegenheid om deze wedstrijdroutes te lopen. Voor de jeugd is er de mogelijkheid om de ENCI-bergloop jeugdronde te doen (2km) en voor de Race Runners de uitdaging van de Clubcross (1km).

De parcoursen vind je hier:

Clubcross: https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/6831060/hardlooproute/clubcross-atletiek-maastricht

ENCI-bergloop: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2634280.

Treechloop: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2634248.
LET OP: Aangezien de officiële Treechloop een stuk over Belgisch grondgebied gaat en we daar nog niet mogen komen, is de route van deze Treechloop aangepast!!!!  

Treech-Enci-Cross combiloop: https://evenementen.atletiekmaastricht.nl/wp-content/uploads/2020/05/combicross.jpg
De Treech-Enci-Cross combiloop is samengesteld door de drie lopen zoveel mogelijk aan elkaar te knopen. Daardoor ontstaat een route van ca 15,5 km. Een mooie en uitdagende loop met voldoende hoogtemeters. Route via deze link.

3) Doe dat in de periode van 18 tot en met 31 mei;

4) Loop alleen of MAXIMAAL met een groepje van 3 personen en hou je aan de voorschriften qua afstand houden;

5) Registreer je activiteit door middel van Strava, je sporthorloge of door een typerende foto te maken (Andere methodes qua registratie zijn ook toegestaan);

6) Upload je prestatie op de speciale actiepagina op de website van Atletiek Maastricht en je wordt opgenomen in de “Hall of Fame”. Hoe gekker, originele hoe beter…dus wees creatief;

7) Kijk wie er nog meer hebben meegedaan en daag je vrienden en loopmaatjes uit om ook deel te nemen;

8) Op 3 juni verloten we 3 cadeaubonnen van €50,- onder de deelnemers. (Dit wordt bekend gemaakt op de site van Atletiek Maastricht).